INFORMATIE

LAKENPAKKET
Indien u een accomodatie huurt is het verplicht om voor alle deelnemers een lakenpakket af te nemen. Kosten € 10 per set. Het pakket met de kussensloop, het onderlaken en een dekbedovertrek wordt schoon en verpakt aangeleverd op de dag van aankomst. Het kussen en dekbed vindt u in de accomodatie. U dient de bedden zelf op te maken. Na gebruik vragen wij u het dekbedovertrek, het onderlaken en de kussensloop weer bij de receptie in te leveren, het dekbedovertrek en kussen laat u achter in de accomodatie.

HANDDOEKEN
Een handdoekenpakket bestaat uit een badhanddoek en een handdoek van normale afmeting. Bij uw incheck krijgt u het pakket mee en zodra u uitcheckt levert u deze weer in . Kosten € 8,- per pakket.

KEUKENSET
Een keukenset bestaat uit een keukenhanddoek en een theedoek. Bij uw incheck krijgt u het pakket mee en zodra u uitcheckt levert u deze weer in . Kosten € 5,- per pakket

KAMPVUUR
Het maken van een kampvuur op uw kampeerplek is alleen toegestaan met toestemming van de beheerder. Indien het weer het toelaat is er elke avond een centraal kampvuur waar u onder het genot van een drankje uit de bar de avonturen van de afgelopen dag kunt delen.

VISSEN
Een visvergunning is verplicht indien u in frankrijk wilt vissen. Deze is online verkrijgbaar op https://www.cartedepeche.fr/ of in een van de lokale winkels. Meer info bij de receptie.

WIJZIGEN/(DEELS) ANNULEREN VAN UW BOEKING
Indien u na het maken van uw boeking wijzigingen wilt maken en of (deels) wilt unnuleren dient u dit uitsluitend per email te doen (info@boncamping.nl) ov.v. uw naam en boeking/factuur nummer. Aan het maken van een wijziging/annulering zitten E25 administratiekosten verbonden. Bij annulering door de boeker betaald u een vergoeding,
- bij annulering meer dan drie maanden voor de ingangsdatum, 50% van de overeengekomen prijs;
- bij annulering binnen drie tot één maand voor de ingangsdatum, 75% van de overeengekomen prijs;
- bij annulering binnen één maand voor de ingangsdatum, 90% van de overeengekomen prijs;
- bij annulering binnen één week voor de ingangsdatum, 100% van de overeengekomen prijs;

Sunflower

BORG
Als u een accommodatie heeft gehuurd dient u ter plaatse een contante borg te voldoen. Voor een huur accommodatie is deze € 100,-. Indien de accomodatie schade vrij, compleet en schoon is bevonden door ons krijgt u deze borg bij vertrek meteen weer retour. Voor een kampeerplaats is de borg € 35,- Indien u uw kampeerplaats weer netjes achterlaat krijgt u bij vertrek deze weer terug.

PINAUTOMAAT
Op de camping is GEEN pinautomaat aanwezig.

AANKOMST EN VERTREK
indien u een boeking voor een huur tent of een kampeerplek heeft gemaakt kunt u inchecken tussen 15.00 / 22.00 uur Inchecken voor 15.00 is niet mogelijk. Als u onverwachts te laat komt kunt u uitsluitend nog aankomen na contact met campingr Le Barrage via info@boncamping.nl of via whatsapp +33(0)765884448. Uitchecken op vertrekdag tussen 08.00 / 11.00. Indien u op een andere dag dan dat u heeft geboekt wilt vertrekken dient u dit van te voren met ons te bespreken zodat er iemand beschikbaar is om u uit te checken.

PLATTEGROND

Plattegrond

Klik op de plattegrond voor een grotere versie