LE BARRAGE

Welkom op onze avontuurlijke camping Le Barrage gelegen in het authentiek boerenlandschap van de bourgogne

Reserveer nu!

CAMPING

In de Bourgogne, op een klein uurtje rijden van Dijon en een half uurtje van Beaune ligt in een prachtig boerenlandschap camping Le Barrage aan de rivier de Saône. In het authentieke boerenlandschap van de Bougogne aan de oever van de Saône ligt onze avontuurlijke camping Le Barrage.

Zoals onze naam, Le Barrage (de dam) al bewijst onze camping vlak naast een stuwdam in de Saône niet ver van gezellige stadjes zoals Verdun-sur-le-Doubs in Seurre. U kunt hier gezellig winkelen en genieten van een kopje koffie of thee bij een van de lokale bakkers of struin lekker rond op een van de originele gezellige weekmarkten of brocante's.

Camping

ACTIVITEITEN

Camping
VLOTTEN BOUWEN EN VAREN

We beginnen met een korte uitleg waarmee we 2 teams maken. Met palen, tonnen en touwen gaan jullie zelf een vlot bouwen. Daarna gaan we rivier op om een stukje te peddelen! (zwemdiploma verplicht)

SUPPEN

Op een supboard met een lange peddel maken we een gezellige tocht over de rivier. (zwemdiploma verplicht)

Camping
Camping
SHOOTING

We hebben verschillende wapens ter beschikking welke je allemaal mag uitproberen. Handboog, Blaaspijp, Katapult, Luchtdruk geweer en Gaspistool. Op de schietbaan ga je proberen de doelen te bereiken op verschillende afstanden.

KANOËN

Na een korte instructie gaan we met de kano's de rivier op om een relaxte tocht te maken langs de oevers van de Saône. Halverwege houden we een korte pauze zodat je een verkoelende sprong in het water kunt maken en kunt genieten van de zon en rust.

Camping
Camping
KARAOKE & BINGO

In het hoogseizoen organiseren we een superleuke karaoke avond en een bingoavond met vele leuke prijzen voor jong en oud.

KICKBIKE

Op grote steps met schijfremmen en offroad brede banden maken we een sportieve/relaxte rit door het landschap. Er gaat altijd een instructeur mee voor een avontuurlijke uitdaging.

Camping

CONTACT

Review van Zoover
Klik hier voor de Zoover review

  • Address:
  • Camping Le Barrage
  • Rue Neuve 4
  • 71350 Charnay-lès-Chalon
  • Frankrijk
  • +33(0) 765884448
  • WhatsApp
  • Facebook